• Phone06-83944458
 • AddressSchoolweg 82, 3921CG te Elst Utr.
 • Phone06-83944458
 • AddressSchoolweg 82, 3921CG te Elst Utr.

Wat betekenen de codes:

 1. A1
 2. A2
 3. A3
 4. A4

Betekenis A1 code in bkršŸ“ƒ

Een A1 codering geeft aan dat u een betalingsachterstand heeft opgelopen. Er is een achterstand die nog niet is ingelopen. Betalingsregeling is getroffen. Als de betrokkene de achterstand heeft ingehaald dan komt er een (H) te staan naast de A1 (H). Heeft u een achterstand in de BKR en wilt u uw kansen weten>

  Betekenis A1 code BKR
  Betekenis A1 code BKR

  Betekenis A2 code in bkr

  Heeft u een achterstand opgelopen (A1 code) en u doet lange tijd niets met deze achterstand dan kan de geldverstrekker de lening in zijn geheel opeisen. Let goed op. Veel mensen denken dat nadat u de lening geheel heeft afbetaald dat daar de kous mee af is. U moet 5 jaar op de strafbank zitten op het moment dat het krediet is afbetaald. Welke code u ook heeft, 5 jaar na de laatste betaling bent u BKR vrij. Als er goede reden zijn dan is een bkr registratie verwijderen een mogelijkheid.

  Betekenis A3 code in bkr

  Een A3 code betekent dat er een afboeking is geweest. De geldverstrekker heeft u een bedrag kwijtgescholden. Een hypotheek met een A3 code is lastig, kijk ook even op onze homepage.

  Betekenis A4 code in BKR

  Heeft u een A4 code dan betekent dat dat u voor een bepaalde periode onvindbaar bant geweest. Een lening aanvragen met een A4 is bijna kansloos. Bent u tijdelijk naar het buitenland geweest en derhalve niet aan de bkr gedacht? Er zijn mogelijkheden op BKR verwijdering.

  Zijn er banken waar ik terecht kan voor een lening of een hypotheek als ik een A codering heb en kan ik deze negatieve codering makkelijk verwijderen?

  Wij kunnen u als specialist in bkr verwijderingen met alle soorten A coderingen helpen. Betreft het uitsluitend een A dan weten wij wel een bank. Betreft het A1 tot en met A 4 dan moeten wij u helpen met verwijderen van de codering. Voor exacte betekenis van de coderingen lees deze blog in 3 minuten.

  Ik heb een A 2 wat zijn nu de beste stappen om te volgen zodat mijn krediet gaat lukken?

  Met een A 2 gaan we eerst bekijken wat de reden is en of deze code nu op dit moment nog wel terecht is. A 2 betekent dat krediet opgeƫist is. Uw huidige omstandigheden zijn alles bepalend om verwijdering te laten maken. Lees in deze blog alles over de betekenis en vraag aan ons hoe te verwijderen.